Båtluffen 2017

Här hittar du hela turlistan och all information som behövs för att du ska kunna hänga med och båtluffa i Stockholms skärgård!

Häng med ut i skärgården! Foto: Crister Sahlén

I sommar kan du göra dagsturer i Stockholms skärgård med IOGT-NTO:s kamratstöd under tiden 28 juni – 27 juli.

Alla som är intresserade är välkomna, det finns endast 15 platser per resa. NATURLIGTVIS är det nyktert och drogfritt på våra resor.

Kostnader
För vuxna IOGT-NTO medlemmar 50 kronor. Du som har färdtjänst betalar halva beloppet. För vuxna icke-medlemmar 100 kronor. Du som har färdtjänst betalar halva beloppet.

Barn och ungdom (7-19 år) 50 kronor. Barn under 7 år gratis.

Mat och dryck tar du med själv.

Anmälan
Du kan anmäla dig från och med den 25 maj.

Ring Kamratstödet på 0739-687233. Om ingen svarar, skicka gärna ett sms med ditt nummer eller lämna ditt telefonnummer på telefonsvararen. Vi ringer upp dig för att diskutera och bekräfta bokningen.

Du måste anmäla dig senast kl. 12.00  två vardagar innan resan. OBS! Endast bokning som är bekräftad av oss gäller!

Om du vill avboka går det bra att ringa samma telefonnummer och tala in på telefonsvaren. Var noga med att ange vilket datum och namn som ska avbokas.

Praktisk information
Vi träffas 30 minuter innan avgång vid båten på Strömkajen nedanför Grand Hotell. Vi går på båten tillsammans och samlas även vid resmålet där vi får vi lite historia om ön, om inte annat anges i programmet. Därefter fria aktiviteter. Sedan samlas vi vid bryggan för gemensam hemfärd 30 min före avfärd. Bad- och regnkläder kan vara bra att ha med.

Hjärtligt välkomna önskar Kamratstödsgänget i IOGT-NTO Stockholms distrikt tillsammans med Comeback-föreningen och studieförbundet NBV Stockholms län.

Här hittar du hela turlistan för båtluffen 2017!

Av: Ulrike Deppert, 2017-06-12

Kommentarsfältet är stängt.

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00