Grattis Farida till utmärkelsen ”Årets eldsjäl”!

På kongressen i Karlstad tilldelade IOGT-NTO:s förbundsstyrelse utmärkelsen ”Årets eldsjäl” till Farida Al-Abani. Farida är aktiv i Föreningen Vildvuxen.

Motiveringen lyder:

Farida, fast hon bara är en person är hon engagerad som flera personer tillsammans. Det Farida initierar blir lyckat, välkomnande, engagerat och inspirerar många medlemmar i IOGT-NTO-föreningen Vildvuxen i Stockholm.

Farida har bland annat arrangerat stand-up-kvällar med endast kvinnor på scenen där stämningen var så bra att taket lyfte. I detta öppna arrangemang var alkoholen en ickefråga och rummet fylldes med skratt och livslust. Det är svårt att beskriva med ord vad Farida betytt för föreningen Vildvuxen men en sak är säker. Hon har öppnat upp huset på Klara Södra Kyrkogata och Vildvuxens verksamhet för många människor som annars inte skulle hitta till oss i rörelsen. När Farida arrangerar evenemang vill alla vara där, för det blir alltid lärorikt och roligt att komma dit.

För den skull är hon en riktig eldsjäl och hon kommer fortsätta välkomna nya medlemmar till rörelsen på många kreativa sätt även framöver.

Av: Ulrike Deppert, 2017-08-10

Kommentarsfältet är stängt.

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00